KASTAMONU / İNEBOLU - Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
CÜNÜRYE MAH. İSMETPAŞA CAD. PIRI REIS MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 219 İNEBOLU / KASTAMONU
Vizyon
Nitelikli eğitimi sürekli kılan, gelişen teknolojiyi yakalayan ve uygulayan, ulusal ve evrensel boyut topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ile edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle bölgemizde örnek gösterilen bir okul haline geleceğiz.
Misyon
Biz İnebolu Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı ve özgürce düşünen, öğrenmeyi öğrenen, yaparak yaşayarak öğrenen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimiz üniversiteye ve geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.
Başarılar
Akademik - 2012 Yılında(ilk mezunlar) 1 Lisans, 19 Ön lisans programına öğrenci yerleştirdik.(Yerleşme Oranı : %95) 2013 Yılında 23 Ön Lisans programına öğrenci yerleştirdik. (Yerleşme Oranı : %74) Spor - 2013 Güreş Takımı Kastamonu Güreş İl Birincisi 2013 Futsal Takımı İnebolu İlçe Birincisi Kültürel - 2013 Bilgi Yarışması İlçe İkinciliği 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Futsal Takımı İnebolu İlçe Birinciliği
Karayolu
Okulumuz servis ile öğrenci gelmemektedir.
Cünüriye Mah. İsmetpaşa Cad. No:331/1 İnebolu KASTAMONU
İl Merkezine Uzaklık 93 Km. İlçe Merkezine Uzaklık 2 Km.
9. Sınıflar kontenjanı 68 kişi olarak belirlenmiştir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
9. Sınıflar İçin Sınavsız Yerleşim-Yerel Yerleştirme 9. Sınıflar İçin Sınavlı Yerleşim-Yerel Yerleştirme 10. Sınıf Denizcilik Alanı-Sınav Puansız Nakil 10. Sınıfta Gemi Yapımı Alanı bulunmamaktadır. 11. Sınıf Gemi Yapımı Alanı İçin Taban Puanı: 195,780 11. Sınıfta Denizcilik Alanı Bulunmamaktadır. 12. Sınıf Denizcilik Alanı İçin Taban Puanı: 180,110 12. Sınıfta Gemi Yapımı Alanı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Kros,salon futbolu,Güreş,masa tenisi ve bocce takımları çalıştırılmaktadır.
Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi
ERASMUS